2013. március 20., szerda

4 nap alatt 3 kiló mínusz


4 nap alatt 3 kiló mínusz fenékről és hasról: így készítsd el otthon a fogyókúrás vizet
Felpörgeti az anyagcserét, így még koplalnod sem kell a fogyáshoz. Hatékony fogyás

Németországban a diétázók körében nagy népszerűségnek örvend egy fogyókúrás csodaszer, a karcsúsító víz, vagy ahogy a germán nyelvterületen hívják, a Schlank-Wasser.

Bár a recept eredetileg a tengerentúlról származik, mégis Európában érte el a legnagyobb sikert, sokan esküsznek rá, ez a lapos has és a feszes fenék titka.Fogyás koplalás nélkül

A Schlank-Wasser készítői szerint a zsírégető víz ivása elegendő segítséget nyújt az anyagcsere számára ahhoz, hogy lebontsa a kényes területekre felszaladt zsírpárnákat, vagyis elsősorban a hason és a fenéken fejti ki a hatását - ott, ahonnan a legtöbb nő fogyni szeretne.

A módszer követői szerint ehhez még koplalni sem kell, elég, ha négy napon keresztül nem eszel nehéz, zsíros ételeket vagy cukros édességeket, és ügyelsz rá, hogy a napi energiabeviteled lehetőleg ne haladja meg az 1200 kalóriát.

Tehát, ha minimális mértékben odafigyelsz az étkezésre, és reggel, délben, illetve este, étkezés után elkortyolsz egy pohárral a karcsúsító italból, a negyedik nap végére három kilót, illetve akár 10-14 centit is karcsúsodhatsz a hasad és feneked tájékáról.

Hogyan működik?

A Schlank-Wasser receptjét egy New Yorkban élő táplálkozástudományi szakember alkotta meg, és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz - gyömbért, citromot, mentát, uborkát és vizet -, így akár otthon is elkészítheted.

Forrás: http://www.femina.hu/fogyokura/4_nap_alatt_3_kilo_minusz_fenekrol_es_hasrol_igy_keszitsd_el_otthon_a_fogyokuras_vizet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése