2013. március 20., szerda

Fitnesz mendemondák 3. rész


Ez a cikk a Fitnesz mendemondák sorozat 3. része. Ha a többi részre is kíváncsi vagy, csak kattints ide:
Fitnesz mendemondák 1. rész – Ártalmas vagy hasznos-e a futás?
Fitnesz mendemondák 2. rész – A „zsírégető” zóna

Az előző részekben a futással kapcsolatos három mendemondát és a híres zsírégető tornát veséztünk ki. Ma egy olyan dologról lesz szó, ami rengeteg embert érint. Ez pedig nem más, mint annak a kérdése, hogy hogyan lehet hasról fogyni gyorsan.

Fitnesz mendemonda 5: A fogyás hasról gyorsan megvalósítható, ehhez pusztán felüléseket és egyéb hasizomgyakorlatokat kell végezned, ugyanígy lehet combról fogyni, csak ehhez láberősítő gyakorlatokat kell végezned. Étrendkiegészítők

Amikor egy új anyagot állítok össze, mindig abból merítek, hogy milyen kérdéseket tettetek fel, amikor az ingyenes Edzés Mester Program egyes moduljai után lehetőségetek volt kérdezni. A mai napig bezárólag összesen 57,003 hozzászólást kaptam az elmúlt másfél év folyamán. Ez nyilván még ennél is több kérdést jelent, de természetesen az is igaz, hogy rengeteg az átfedés ezek között a kérdések között. Igyekszem tehát a legnagyobb kérdéseket megragadni és a legfőbb problémákra válaszolni.

Az egyik ilyen általános probléma, amit nem csak a hozzászólásaitokban, hanem különböző levelekben is a mai napig kapok, az fogyás hasról kérdése, azaz, hogy hogyan lehet hasról fogyni lehetőleg gyorsan vagy minél gyorsabban. És hogy mennyire általános probléma, végeztem egy kis minikutatást néhány online eszköz segítségével és kiderült, hogy havi szinten nagyjából 5-10 ezren keresnek rá a combról, csípőről, hasról fogyni vágyók az ezzel kapcsolatos kifejezésekre. Vagyis 5-10 ezerszer érdeklődnek havonta a helyi zsírégetés irányt (helyi zsírégetés alatt azt értjük, amikor a testünk egy konkrét helyéről szeretnénk csak zsírt leadni, pl. fogyás hasról, fogyás combról, stb.)

És hogy milyen válaszokat kapni? A szokásos válaszok között szerepelnek ilyenkor a következők:
Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni
Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!)

Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan vagy vibrációval fogyasztanak a hasról mindenféle erőfeszítés nélkül,
Salaktalanító kúrát kell alkalmazni,
Kerülni kell a „puffasztó” ételeket
Csak hogy néhányat említsek a legáltalánosabb válaszok közül. Nos, azt kell mondanom, hogy e tekintetben nem tudok elég keményen fogalmazni:

Forrás: http://edzesmester.com/blog/fogyas-hasrol-gyorsan-hasrol-fogyni-es-tarsai/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése